Book tid til hypnose og hypnoseterapi i Århus

Hypnose og hypnoseterapi hjælper dig fri af angst og stress

Kæmper du med stress, angst, fobier, usikkerhed eller lavt selvværd?
Så kan hypnose og hypnoseterapi samt psykoterapi hjælpe dig. Forandringen sker ofte hurtigere, end du tror.
Book et kvarters gratis rådgivning hos en erfaren certificeret hypnoseterapeut og psykoterapeut i Århus.

Hypnose virker hurtigt og effektivt

Man kan sige, at al hypnose er selv-hypnose. Forandringen opstår, fordi du ønsker dig forandring.
Behandlingen foregår sådan, at du bliver ført i trance. Det betyder, at du er hypnotiseret. Mens du er i trance, beder hypnoseterapeuten dig forestille dig hændelser på en bestemt måde. Når du gør det, udskifter du negative og angstfyldte indre billeder med positive billeder. Det skaber forvandling. Hypnose er derfor ikke nogen mirakelkur, men et terapeutisk redskab. Men hypnose kan ofte løse dit problem meget hurtigere end ren samtaleterapi.

Spørgsmål og svar om hypnose

Hvad betyder det at være hypnotiseret?
Din bevidsthedstilstand er ændret, når du er hypnotiseret – eller i trance, som det hedder. Du giver dig selv adgang til trancen ved hjælp af en hypnoterapeut.

Trance føles, som om du drømmer eller dagdrømmer. Det er derfor en helt naturlig tilstand, som du glider ind i flere gange i løbet af dagen. Det føles nærmest, som når du vågner om morgenen i en dejlig drømmelignende tilstand – eller som at være opslugt af en bog eller film. Når du er i trance, er din fulde opmærksomhed rettet mod din indre verden. Men du kan når som helst rette den mod din omverden – og komme ud af din trance.

Skal jeg tro på hypnose, for at det virker?
Nej. Du behøver ikke tro på hypnose, for at behandlingen får positiv effekt. Men du kan roligt tro på effekten, for behandlingsverdenen anerkender den positive virkning af hypnose.

Læger og psykologer har brugt behandlingen i århundreder.

I dag vinder hypnose mere og mere indpas, og teknikkerne anvendes af både læger, psykologer, tandlæger og jordemødre. Der foregår endda operationer under hypnose/trance på hospitalet i London og Belgien.

I Danmark anvendes visualisering – som også er en form for trance/hypnose – på Rigshospitalet på hjertepatienter med god effekt.

Er der dokumentation for, at hypnose virker?
Ja. Der er stadig mere evidens for, at hjerne og tanker er koblet direkte sammen med vores immunforsvar og krop. Det betyder, at hypnose/hypnoterapi kan have effekt på vores fysiske, psykiske og spirituelle tilstand.

Kan jeg komme ud af hypnose, når jeg vil?
Ja, selvfølgelig. Du har fuld kontrol over din krop og bevidsthed under hypnosen. Du ved hele tiden, hvad der foregår. Du kan åbne dine øjne, så snart du ønsker det. Det værste, der kan ske under hypnose, er, at du falder i søvn, og så vil jeg naturligvis vække dig.

Slip fri af angst og stress.
Kontakt Anna Weiss, psykoterapeut og hypnoterapeut i Århus