Privatlivspolitik

Sådan får du hjælp til eksamensangt med hypnose i Århus

Hvad eksamenangst er for noget?

Eksamensangst opstår i forbindelse med at du skal op til eksamen eller skal præstere noget, hvor du skal bedømmes af andre. Denne type angst er ofte ledsaget af ruminering, hvilket vil sige at du har mange tanker og frygt for, at du ikke er god nok.

Måske frygter du oven i købet at der sker noget meget ubehageligt når du skal præstere.

Eksamens angst er meget mere end blot det at være nervøs og have ”sommerfugle” i maven. Den nervøsitet er ikke noget som hæmmer dig, og den kan rent faktisk kan være en fordel for dig, fordi den skærper dine sanser.
På den måde bliver du mere opmærksom, så du kan anstrenge dig bedre og derved yde optimalt. 

Eksamensangsten er derimod hæmmende for din præstation og bliver selvforstærkende, så den kan føre til vedholdende problemer, i forhold til situationer hvor du skal præstere og testes. 

Terapi med hypnose og visualisering kan hjælpe

Det er forskelligt hvordan en person reagerer og hvor påvirket man er af sin eksamensangst. Jeg har efterhånden erfaret gennem mine klienter at det er meget opslidende, at selvtilliden får et knæk og at der ofte også følger megen skuffelse med.

Hypnose og visualisering, som jeg har god erfaring med, har vist sig at være et effektivt redskab til at afhjælpe eksamens angst, præstations angst og præsentations angst, på blot få gange. 
Oftest kræver det så lidt som 1-3 sessioner.

At visualisere og samtidigt få sat ord på den angst man kæmper med, er med til at dæmpe angsten betydeligt.
Visualiseringen er i øvrigt en teknik som mange top atleter benytter sig af. Teknikken får hjernen til at se din præstationen på en anden og mere hensigtsmæssig måde, så hele situationen vil opleves langt bedre.

Derfor skal du tage en beslutning i dag, om at du ikke længere vil være styret af din eksamensangst. For når du lader dig styre af din angst, så yder du en dårlig præstation, som er under dit niveau.
Ønsker du min hjælp, så er jeg er dedikeret og vil gøre mit bedste for at hjælpe dig til at kunne præstere bedre.